6. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Özgün Yayınları Sayfa 124

Özgün Yayınları 6. Sınıf İngilizce Sayfa 124 Etkinlik Çözümleri

UNIT 8: BOOKWORMS – TRACK 8.2 & Q&A

C. Listen again and mark the sentences True or False. Correct the False sentences (Track 8.2).
(Tekrar dinleyin ve cümleleri T/F olarak işaretleyin. Yanlış olanları düzeltin:)

  1. Mike’s dog was between two cars in the car park behind the park.
    Cevap: True
  2. Helen’s weekend was boring.
    Cevap: False (Correction: Her weekend was very exciting.)
  3. She saw her favourite actor in front of the kiosk on Palm Street.
    Cevap: False (Correction: She saw her favourite author/writer.)
  4. She was on the bus when she saw him.
    Cevap: True
  5. She got off the bus and spoke with her favourite writer.
    Cevap: True
  6. She asked him some questions about his family.
    Cevap: False (Correction: She asked about his new book.)

D. Look at the pictures of the other students in Mike and Helen’s class and answer the questions.
(Sınıftaki diğer öğrencilerin resimlerine bakın ve soruları cevaplayın:)

  1. Where were Meg and Charlie yesterday? What did they do?
    Cevap: They were at the bookstore. They bought some books. (Dün kitapçıdaydılar. Kitap satın aldılar.)
  2. Where were Suna and her sister after school? What did they do?
    Cevap: They were in the school library. They did research for their project. (Okul kütüphanesindeydiler. Projeleri için araştırma yaptılar.)

6. Sınıf İngilizce Özgün Yayınları Ders Kitabı Cevapları Diğer Sayfalar İçin Tıklayınız

Yorum yapın